Ylimääräiset maa-ainekset hyötykäyttöön

Rakentamisessa ja maanmuokkauksessa on toisinaan tarpeen hankkiutua eroon tiellä olevasta maa-aineksesta. Tässä kohtaa me voimme olla suureksi avuksi! Otamme vastaan puhtaita maa-aineksia sekä betonituotteita maa-aines vastaanottopisteellämme Kaidanpääntie 235, 05950 Hyvinkää.

Kohteessa on viranomaislupa kaikkiaan 1,3 miljoonan kuution vastaanottamiseen vuoteen 2030 saakka. Vastaanotettua maa-ainesta hyödynnetään ympäristöluvan mukaisten meluvallien rakentamisessa ampumaradalle, jotta ampumaurheilu voi jatkua alueella myös tulevaisuudessa. Näin ollen ylimääräiset maa-ainekset päätyvät todelliseen hyötykäyttöön.

Hankkiudu eroon ylimääräisistä maa-aineksista

Otamme vastaan puhtaita meluvallien rakentamiseen soveltuvia maa-aineksia.

Tuotuna asiakkaan omalla kuorma-autolla otamme vastaan ensisijaisesti kantavia maita, hiekkaa, soraa ja louhetta. Louheet ja soramaat otamme vastaan veloituksetta.

Kiinteät savimaat ja humus-/pintamaat sekä betoni- ja tiilimurskan otamme vastaan noudettuna työmailta Ventoniemen Soran omilla kuorma-autoilla.

Vastaanotettavat maa-ainekset:

  • Hiekka
  • Lisää
  • Sora
  • Kiinteä savi (kasalla pysyvä)
  • Pintamaa (risut ja kannot poistettu)
  • Louheet
  • Turpeet
  • Tiili
  • Betoni
  • Stabiloitu kiinteä savi

Huom! Rakentamiseen otetaan vastaan vain ns. PIMA-asetuksen (VNa 214/2007) liitteen mukaiset haitta-aineiden kynnysarvopitoisuudet alittavia maa-aineksia.

Betonin osalta otamme vastaan vain puhdasta MARA-asetuksen ehdot täyttävää betonia. Betonijätteen tuottaja vastaa siitä, että betoni on määräysten mukaista. Betonierille edellytämme aina hyötykäyttöanalyysiä (tuotetestaus ja liukoisuuskoe). Betonin palakoko enintään 300mm. Jatkokäsittelyä vaativien yli 300 mm paloja sisältävien betonikuormien ja huonosti pulveroidun epäpuhtaan betonin vastaanottohinta on 20 € tonnilta tai 32 € kuutiolta (sis. alv 24 %).

Pyydä meiltä kuljetustarjous puhtaiden maiden noudosta.

Helpoin tapa päästä erilleen ylimääräisistä kaivuumaista on pyytää tarjous maa-ainesten noutopalvelustamme. Noudamme maa-ainekset tehokkaasti rakennustyömailta kiinteällä yksikkö - tai kuormahinnalla. Noutoon valitaan aina työkohteeseen sopivin ja kustannustehokkain kalusto.

Maa-aineksen itse tuonnista voit tiedustella myyntipalvelustamme. Myyntipalvelu osaa kertoa tarkemmin millaisia maalajikkeita vallirakenteisiin kullakin hetkelle tarvitaan, saat lajikekohtaiset vastaanottohinnat ja ohjeet maiden tuonnista. Tuotavista kuormista tulee täyttää aina siirtoasiakirja, joka kulkee kuormantuojan mukana kohteeseen.

Maa-ainesten itse tuonnista on aina sovittava ennakkoon!
Lisätietoa vastaanottopalveluistamme saat soittamalla myyntiimme.
Puhelinnumero: 019 460 0040
Sähköposti: myynti@ventoniemensora.fi

Vinkki – kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Paluumatkalla kannattaa vierailla kiviainesmyyntipisteellämme (Uudenkyläntie 180, 05510 Hyvinkää) hakemassa poisviedyn aineksen tilalle kalliomursketta ja sepeliä!

Ajo-ohje: Hanko–Mäntsälä-tien risteyksestä 1,8 km Jokelan suuntaan. Sisäänajo 4. portista oikealle (JokeTlan puoleinen) ja ulos alueelta 3. portista(Hyvinkään puoleinen).