Ylimääräiset maa-ainekset hyötykäyttöön

Rakentamisessa ja maanmuokkauksessa on toisinaan tarpeen hankkiutua eroon tontilla tiellä olevasta ylimääräisestä kaivumaa-aineksesta. Tässä kohtaa me voimme olla suureksi avuksi! Noudamme pois ylimääräiset puhtaat maa-ainekset ja myös pulveroidun purkubetonin. Toimitamme tuotteet loppusijoitukseen vastaanottopisteellemme Kaidanpääntie 235, 05950 Hyvinkää.

Kohteessa on viranomaislupa kaikkiaan 1,3 miljoonan kuution vastaanottamiseen vuoteen 2030 saakka. Vastaanotettua maa-ainesta hyödynnetään ympäristöluvan mukaisten meluvallien rakentamisessa ampumaradalle, jotta ampumaurheilu voi jatkua alueella myös tulevaisuudessa. Näin ollen ylimääräiset maa-ainekset päätyvät todelliseen hyötykäyttöön.

Hankkiudu eroon ylimääräisistä maa-aineksista

Meluvallien rakentamisessa voimme vastaanottaa ja hyödyntää kaikkia puhtaita maalajikkeita, jotka soveltuvat sijoitettavaksi meluvallien pengerrakentamiseen.

Rakentamisessa hyödynnettävät maa-aineslajikkeet vastaanotamme aina noudettuna työmailta Ventoniemen Soran omilla kuorma-autoilla.

Vastaanotettavat maa-ainekset:

  • Hiekka
  • Sora
  • Moreeni
  • Kiinteä savi (kasalla pysyvä)
  • Pintamaa (risut ja kannot poistettu)
  • Louheet
  • Pulveroitu betoni
  • Stabiloitu kiinteä savi

Huom! Rakentamiseen otetaan vastaan vain PIMA-asetuksen (VNa 214/2007) liitteen mukaiset haitta-aineiden kynnysarvopitoisuudet alittavia maa-aineksia.

Betonin osalta otamme vastaan vain puhdasta MARA-asetuksen ehdot täyttävää betonia. Betonijätteen tuottaja vastaa siitä, että betoni on määräysten mukaista. Betonierille edellytämme aina hyötykäyttöanalyysiä (tuotetestaus ja liukoisuuskoe). Betonin palakoko enintään 300mm. Jatkokäsittelyä vaativien yli 300 mm paloja sisältävien betonikuormien ja huonosti pulveroidun epäpuhtaan betonin vastaanottohinta on 20 € tonnilta tai 32 € kuutiolta (sis. alv 24 %).

Pyydä meiltä kuljetustarjous puhtaiden maiden noudosta.

Helpoin tapa päästä erilleen ylimääräisistä kaivuumaista on pyytää tarjous maa-ainesten noutopalvelustamme. Noudamme maa-ainekset tehokkaasti rakennustyömailta kiinteällä yksikkö - tai kuormahinnalla. Noutoon valitaan aina työkohteeseen sopivin ja kustannustehokkain kalusto.

Myyntipalveluumme soittamalla osataan kertoa tarkemmin millaisia maalajikkeita vallirakenteisiin kullakin hetkelle tarvitaan. Louheet ja soramaat otamme vastaan pääsääntöisesti ilman erillistä vastaanottomaksua kuljetusveloituksella.

Lisätietoa vastaanottopalveluistamme saat soittamalla myyntiimme.

Puhelinnumero: 019 460 0040, Sähköposti: myynti@ventoniemensora.fi

Vinkki – kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Kiviainesmyyntipisteemme (Uudenkyläntie 180, 05510 Hyvinkää) sijaitsee lyhyellä etäisyydelle maan vastaanottopaikkaan nähden, joten kustannustehokkaasti paluukuormana poisviedyn aineksen tilalle on mahdollista tuoda kalliomursketta ja sepeliä!

Ajo-ohje: Hanko–Mäntsälä-tien risteyksestä 1,8 km Jokelan suuntaan. Sisäänajo 4. portista oikealle (Jokelan puoleinen) ja ulos alueelta 3. portista(Hyvinkään puoleinen).