Maansiirtoajot joustavasti ja täsmällisesti

Yleensä ennen rakentamisen aloittamista on tarpeen kuljettaa tontilla olevaa ylimääräistä maa-ainesta pois kohteesta. Hoidamme maansiirtoajoja erikseen tai yhdistettynä kiviainestoimituksiin. Ajot voidaan hoitaa tilanteeseen parhaiten sopivasti joko nuppi- tai kasettikuormina. Pienilläkin tonteilla kasettiautokaluston käyttäminen voi olla mahdollista, koska kasettiautomme mahdollistavat kuormien noutamisen ns. väärinpäin kasetoiden. Väärinpäin kasetointi tarkoittaa sitä, että kuormalavat voidaan lastauttaa kuormauskoneella lava kerrallaan (nuppikuormauksena) ja siirtää kuormattu lava perävaunuun kuorma päällä. Tällä ratkaisulla mahdollistetaan myös pientonteilla pienemmät kuljetuksen yksikkökustannukset pitemmille toimitusmatkoille.

Maat voidaan kuljettaa joko tilaajan itse järjestämään paikkaan tai sitten niin, että me otamme maat hoitaaksemme. Maille voi löytyä mahdollisesti sijoituspaikkoja muilta työmailta tai sitten kuljetamme maat omalle vastaanottopisteellemme Kaidanpäähän, Hyvinkäälle..

Maansiirtoajot voidaan ajaa tuntiajona käytettyjen tuntien mukaan tai sitten erikseen hinnoiteltavalla kiinteällä yksikkö-/kuormaperusteisella urakkahinnalla.

Myös louheen ajot onnistuvat kauttamme, työssä käytämme nuppikuorma-autojen lisäksi puoliperävaunukalustoa. Saat kauttamme käyttöösi aina työmaasi tarpeisiin parhaiten sopivimmin autokokoluokan.

Kysy lisää!

Myyntipalvelumme asiantuntijat auttavat mielellään.

Puh. 019 460 0040
myynti@ventoniemensora.fi