Kiviainekset perille ajallaan

Rakentamisessa tarvitaan aina kiviaineksia muun muassa perustusten tekoon ja maanmuokkaukseen. Me huolehdimme työmaallesi erilaiset rakentamiseen liittyvät sora-ja kalliokiviainekset, kuten murskeet, sepelit ja hiekat , luotettavasti ja ajallaan.

Jalostuspaikoillamme jalostamme laadukkaita maa-aineksia muun muassa erilaisten rakennuskohteiden tarpeisiin. Maa-ainesten omat jalostuspaikkamme sijaitsevat Ridasjärvellä ja Patojalla. Jatkossa myös Hausjärvellä. Ridasjärven monttumme on myös noutomyyntipiste.

Toimitamme kiviaineksia myös myös muualta – aina asiakkaalle edullisimman vaihtoehdon mukaan.

Ridasjärvi

Ridasjärvi on kallion louhintapaikka ja siellä on myynnissä kalliosta jalostettavia tuotteita kuten kalliomurskeet, -sepelit ja kivituhka 0-6 mm. Lisäksi sieltä löytyy piennoutoja varten Istutusmultaa, leikkihiekkaa sekä männyn kuorikatetta.

Osoite: Uudenkyläntie 180, 05510 Hyvinkää. Aukioloaika : arkisin klo 6:00-15:30.

Patoja

Patojalla on tarjolla varastotilanteen mukaan soraa, hiekkaa, soramurskeita ja sepeliä.

Osoite: Patojantie 150, 12600 Loppi.

Aukioloaika: Ei noutomyyntiä. Avoinna sopimuksen mukaan.

Lavinto

Osoite: Hausjärventie 2023, 12350 Hausjärvi

Aukioloaika Uusi sorakuoppa, avataan kesällä 2022. Tiedotamme myöhemmin lisää.

Joka tarpeeseen taipuva kalusto

Hoidamme kiviainesajot 18 oman kasettiauton sekä yhteistyökumppaniverkostomme voimin. Nuppikuormatoimitukset hoidamme samoilla autoilla, mutta ilman perävaunua. Nuppiautojen hyötykuormat ovat 19 tai 21 tonnia. Myös louheen ajot onnistuvat kauttamme. Myös puoliperävaunukalustolla.

Kasettiyhdistelmiä löytyy 44, 45 ja 49 tonnin hyötykuormin. Hoidamme tarvittaessa kiviainestoimituksia myös vaihtolavoilla joko irtokuormina tai suursäkeissä pihaanne nostaen.

Haluatko lisää tietoa?

Myyntipalvelumme asiantuntijat auttavat kaikissa kuljetus- ja kiviainestarpeissasi.

Puh. 019 460 0040
myynti@ventoniemensora.fi