Maa-ainesten kuljetukset luotettavasti ja sujuvasti

Kuljetamme nykyaikaisella ja monipuolisella kalustollamme kaikkea, mitä kasetti- ja nuppiautoilla kuljetettavissa on. Kiviaines, betoni, maa, multa, lumi – mitä ikinä tarvitsetkaan!

Ammattitaitoinen ajojärjestely ja myyntimme palvelee asiakkaita joustavilla aukioloajoilla. Käytössämme on sähköinen kuljetusten- ja  toiminnanohjausjärjestelmä, joka pitää osaltaan huolen toiminnan sujuvuudesta.

Kiviaineskuljetukset »
Kiviainekset työmaalle ajallaan.

Maansiirtokuljetukset »
Maansiirtoajot joustavasti ja täsmällisesti.

Multakuljetukset »
Multatilaukset suoraan pihamaalle.

Vaihtolavatoimitukset ja koura-autopalvelut »
Kätevä vaihtolava pihalle ja koura-autolla ulottuvuutta materiaalitoimituksiin.

Kuljetukset hoituvat joustavasti omilla täysperävaunuyhdistelmillämme. Yhdistelmän nettokantavuus eli kuormakoko on 41–49 tonnia, josta 4-akselisen nupin eli vetäjän osuus on noin 19 tonnia ja 5-akselisen nupin noin 21 tonnia.

Kuljetuskalustomme keski-ikä on neljä vuotta, ja kaikissa autoissamme on hyvät maastoajo-ominaisuudet, teliveto, lämpölavat ja kuormalavapeitteet. Kalusto muodostaa yhdessä ammattitaitoisten ja koulutettujen kuljettajien kanssa erinomaisen kokonaisuuden kuljetusalan monenkirjaviin ja vaativiin haasteisiin.

Kuulumme jätehuoltorekisteriin ja meillä on asianmukaiset luvat myös saastuneiden maiden kuljetukseen.

Kaikenkokoisiin tarpeisiin

Kuljetuspuolen asiakkaitamme ovat mm. maanrakennusliikkeet, joille hoidamme maa-aines ja louhekuljetuksia sekä pilaantuneen maanajoa. Hoidamme myös kaivuumaiden poisajon omakotitalon rakennustyömaalta, toimitamme maat luvallisille vastaanottopaikoilla ja tuomme tilalle kohteeseen tarvittavat murskeet ja sepelit ym. tarvittavat kiviaineslaadut.

Ajamme lisäksi muiden kiviainestoimittajien ja -jalostajien tuotteita sopimusperusteisesti. Muun muassa NCC on valinnut meidät kuljetuskumppanikseen.

Kysy lisää kuljetuspalveluistamme!

Myyntipalvelumme asiantuntijat auttavat mielellään.
Puh. 019 460 0040 myynti@ventoniemensora.fi